Η Εταιρεία

Η  Ν. Σταφυλοπάτης Α.Ε. έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οίκους έχοντας καταστήσει το όνομα της συνώνυμο τόσο της ποιότητας και της ασφάλειας όσο και του σεβασμού στις ανάγκες του πελάτη πριν και μετά την πώληση.

Ανυψωτικά μηχανήματα για κάθε χρήση!

Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας σας με προτεραιότητα μας την ασφάλεια.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Περονοφόρα, καλαθοφόρα, εξέδρες εργασίας, γερανοί, γερανογέφυρες, βαρούλκα, αναβατόρια, παλάγκα, παλετοφόρα, υδραυλικές πόρτες, ασύρματα χειριστήρια, είναι μερικά μόνο από τα ανυψωτικά μηχανήματα της εταιρείας μας. Η Ν. Σταφυλοπάτης Α.Ε. διαθέτει έμπειρους και άρτια καταρτισμένους συμβούλους που βοηθούν τον πελάτη για την καλύτερη επιλογή. Ο πελάτης μπορεί να  δοκιμάσει στις εγκαταστάσεις μας τα ανυψωτικά μηχανήματα ώστε να επιλέξει την πιο σωστή λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του.

Οι υπηρεσίες μας όμως δεν σταματούν στην πώληση. Στόχος μας η ξένοιαστη χρήση! Η πλειοψηφία των πελατών δεν μας εμπιστεύεται μόνο για μια φορά και αυτό δεν είναι τυχαίο! Είμαστε δίπλα σας προκειμένου να είστε σίγουροι ότι το μηχάνημά σας θα παραμείνει αντάξιο των προσδοκιών σας. Συζητάμε μαζί σας και σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις τακτικής και έκτακτης τεχνικής υποστήριξης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 16.000m2 με έδρα στην Αθήνα στη οδό Λένορμαν 68 & Παλαμηδίου. Το υποκατάστημα βρίσκεται στην Λ. Αθηνών 8-10 & Κηφισού στο Περιστέρι και το υποκατάστημα Θεσσαλονίκης στο 6ο χλμ ΕΟ Θεσσαλονίκης Κατερίνης. Το κεντρικό συνεργείο και το κέντρο διανομής της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 10.000m2 στο Σχηματάρι Βοιωτίας.