Ράφια & Οργάνωση Οχημάτων Βαν

Ράφια - Οργάνωση Οχημάτων Βαν

Περιγραφή

Syncro System, ένα επαγγελματικό εργαστήριο στο όχημά σας.

Ράφια & Συστήματα Οργάνωσης Syncro System για ένα επαγγελματικό συνεργείο με ρόδες!

Τα ράφια και συστήματα οργάνωσης Syncro System μετατρέπουν το όχημα σας, σε επαγγελματικό συνεργείο με τροχούς! Μια ευρεία γκάμα προϊόντων για λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης εντός του οχήματος.

Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ειδικές ανάγκες και η Syncro System δεσμεύεται να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες, δημιουργώντας προσαρμοσμένες λύσεις σε ράφια και συστήματα οργάνωσης για ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, υδραυλικούς, επιχειρήσεις καθαρισμού, τεχνικούς ραδιοφώνου και τηλεόρασης, κηπουρούς, μηχανικούς ανελκυστήρων, οχημάτων, μηχανημάτων κ.λπ.

Η σειρά ραφιών και συστημάτων οργάνωσης Syncro System για μετατροπές οχημάτων είναι πραγματικά ευρεία, με περισσότερα από 4.000 μοντέλα συρταριών, 500 μοντέλα συστημάτων, πάνελ δαπέδου και επένδυσης, ράφια σκάλας, ράφια και οροφές, κ.λπ. για όλα τα οχήματα van που πωλούνται στην Ευρώπη.

Με τόσο μεγάλη ποικιλία σε ράφια και συστήματα οργάνωσης, οι πελάτες είναι πάντα βέβαιοι ότι θα βρουν αυτό που ψάχνουν! Ράφια & Συστήματα Οργάνωσης Syncro για όλες τις μάρκες οχημάτων.

Δείτε εδώ παραδείγματα: https://www.syncro-system.biz/ss

Όλα τα προϊόντα Syncro System είναι έτοιμα προς παράδοση.

Ρίξτε μια ματιά στις  ενδεικτικές φωτογραφίες των οχημάτων που έχουμε εξοπλίσει, για να δούμε πόσο καλύτερα θα μπορούσε να οργανωθεί και η δική σας δουλειά με το σωστό upfit για το όχημα σας.

Έντυπα:

https://www.syncro-system.com/volantini/Catalogo-Ultra-21-4-ing-spa.pdf

https://www.syncro-system.com/volantini/Catalogo-Syncro-Ultra-22-1-2020-inglese-spagnolo.pdf

https://www.syncro-system.com/volantini/francom-guida-trasportatori-ing-calameo.pdf