Βαρούλκα

Στις σελίδες μας θα βρείτε όλους τους τύπους βαρούλκων για κάθε απαίτηση ανύψωσης. Βαρούλκα αλυσίδας, συρματόσχοινου και οικοδομικά.  Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε βαρούλκα κρεμαστά, με αλυσοκίνητο φορείο, με ηλεκτρικό φορείο, υδραυλικά, βαρούλκα αέρος, ειδικού τύπου και χαμηλής κρέμασης (για ειδικές περιπτώσεις που απαιτούν πολυ χαμηλό ύψος  μηχανήματος). Επίσης αν ψάχνετε βαρούλκο με ελεύθερο φορείο, αλλά και ειδικού τύπου για πιο απαιτητικές εφαρμογές (π.χ. συναυλίες, σκηνές κ.λπ.).

Βαρούλκα Αλυσίδας, Συρματόσχοινου και Οικοδομικά από τις Κορυφαίες Εταιρίες

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς DONATI, STAHL, BETA. 

Τα βαρούλκα αλυσίδας DONATI Ιταλίας είναι ξεχωριστά λόγω της εργονομικής τους κατασκευής. Είναι φιλικά προς τον χειριστή δίνοντάς του δυνατότητα κεντρικού χειρισμού. Έχουν χαμηλή τάση χειρισμού και η ταχύτητα ανύψωσης είναι μονή ή διπλή.

Όλοι οι τύποι βαρούλκων διαθέτουν εγγύηση 3 ετών.

Τα Οικοδομικά βαρούλκα ΒΕΤΑ αποτελούν την πιο δημοφιλή και αξιόπιστη λύση για απλές ανυψωτικές εργασίες σε κάθε οικοδομή, με έυκολη εγκατάσταση και απεγκατάσταση. Λειτουργούν με ρεύμα 220v. Για παράδειγμα η ανυψωτική ικανότητα του οικοδομικού βαρούλκου Beta SAM 300 ανέρχεται στα 300 kg και έχει ύψος ανυψώσεως 25 m. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το καθιστούν ως  βαρούλκο υψηλών προδιαγραφών με ασύγκριτη δύναμη.

Τα βαρούλκα συρματόσχοινου και αλυσίδας της STAHL έχουν ασύγκριτη δύναμη και αντοχή, με συμπαγή κατασκευή με ελάχιστη και εύκολη συντήρηση.

 

 

Τα προίόντα μας διαθέτουν υψηλη ποιότητα κατασκευής με ομαλή ροή συρματόσχοινου στο τύμπανο και ηλεκτρομαγνητικά φρένα. Έχουν ήσυχη λειτουργία και πλανητικά γρανάζια για μέγιστη μηχανική ικανότητα. Τα χειριστήρια είναι βαρέως τύπου, τα περισσότερα αδιάβροχα με security stop. Μπορείτε να βρείτε μοντέλα για κάθε απαίτηση παροχής ρεύματος όπως 12V, 24V, 110V, 220V, 380V, 440V στα 50/60Hz.

Ζητήστε μας προσφορά με e-mail ή μιλώντας με έναν από τους συνεργάτες μας στο 2105123268, βρίσκοντας μαζί του την κατάλληλη λύση για το βαρούλκο που χρειάζεστε. Μαζί θα μελετήσουμε τον χώρο, θα βρούμε τις διαστάσεις του φορείου, τη διαδρομή του γάντζου, το χειριστήριο δίνοντας σας την τέλεια λύση.

 

Δείτε εδώ τα websites των κατασκευαστών DONATI, STAHL, BETA