Υδραυλικός Γερανός Οχήματος HMF 3220K-RCS

Υδραυλικοί γερανοί οχημάτων & Ναυτικοί (Marine)

Περιγραφή

Ένας ανθεκτικός και ευέλικτος γερανός

Ο HMF 3220K-RCS είναι ένας ευέλικτος γερανός με μεγάλη ποικιλία επιλογών. Ο γερανός μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως γερανός με άγκιστρο, είτε με ανυψωτήρα και/ή σε συνδυασμό με τους Fly-Jibs της HMF, γεγονός που προσφέρει στον χρήστη τη συνολική εντύπωση της εύκολης λειτουργίας και της μοναδικής χωρητικότητας, της μέγιστης ασφάλειας και του μεγάλου ελέγχου των εργασιών ανύψωσης.

Ο γερανός παρέχει χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας για εσάς ως ιδιοκτήτη γερανού. Με το χαμηλό βάρος ιδιοκατασκευής και τις μειωμένες απαιτήσεις χώρου, εξασφαλίζεται η μέγιστη αξιοποίηση του αμαξώματος του φορτηγού καθώς και η εξοικονόμηση καυσίμων.

Ο γερανός είναι επιπλέον σχεδιασμένος με τρόπο φιλικό προς το σέρβις και με εσωτερική όδευση σωλήνων για προστασία από εξωτερικές ζημιές. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη συντήρηση, μικρό χρόνο διακοπής λειτουργίας και τελικά χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, ο γερανός μπορεί να παραδοθεί με το εξαρτώμενο από το φορτίο σύστημα EVS της HMF, το οποίο παρακολουθεί και διασφαλίζει τη σταθερότητα.

Γιατί να επιλέξετε τον 3220K;

Το σύστημα βραχιόνων διπλού συνδέσμου εξασφαλίζει αντοχή και σταθερότητα σε όλες τις θέσεις του βραχίονα.