Καλωσορίσατε στον Κόσμο των Ηλεκτρικών Παλετοφόρων

Τα ηλεκτρικά παλετοφόρα αποτελούν την πιο σύγχρονη επιλογή στον τομέα της διακίνησης και της μεταφοράς φορτίων. Με τη συνδυασμένη δύναμη της ηλεκτρικής ενέργειας και της προηγμένης μηχανικής, τα ηλεκτρικά παλετοφόρα προσφέρουν αποτελεσματική, ασφαλή και βιώσιμη λύση για την ανύψωση και τη μεταφορά φορτίων σε κάθε είδους επιχείρηση.

Με την εύκολη χρήση, την εργονομική σχεδίαση και την υψηλή απόδοση, τα ηλεκτρικά παλετοφόρα είναι ιδανικά για εφαρμογές αποθήκευσης, αποκομιδής, χειρισμό φορτίων εντός του φορτηγού και πολλά άλλα. Επιπλέον, η ηλεκτρική λειτουργία τους τα καθιστά φιλικά προς το περιβάλλον και μειώνει το κόστος χχρήσης, προσφέροντας συνολικά μια βιώσιμη λύση για τις ανάγκες αποθήκευσης και διανομής.

CLARK LWio15

Τιμή: 1.050€ + ΦΠΑ

Ανακαλύψτε την ευελιξία, την απόδοση και την αξιοπιστία των ηλεκτρικών παλετοφόρων και επιτύχετε μια αποτελεσματική διαχείριση φορτίων στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ηλεκτρικά Παλετοφόρα CLARKΑξιόπιστη Λύση για Ασφαλή Μεταφορά Φορτίων

  • Ηλεκτρική Πορεία και Ανύψωση για Αποτελεσματική Χρήση
  • Εργονομικός Σχεδιασμός για Άνετη Χρήση

Ηλεκτρικά Παλετοφόρα CLARK: Αξιόπιστη Λύση για Ασφαλή Μεταφορά Φορτίων

  • Ηλεκτρική Πορεία και Ανύψωση για Αποτελεσματική Χρήση
  • Εργονομικός Σχεδιασμός για Άνετη Χρήση

Key Facts:

  • Ανυψωτική Ικανότητα: 1500 kg
  • Ηλεκτρική Πορεία με Μπαταρία Lion
  • Αυτονομία Μπαταρίας με Φορτιστή
  • Πιρούνια Μήκους 1150 mm

Αναζητάτε ένα αξιόπιστο ηλεκτρικό παλετοφόρο για τη ανύψωση και διακίνηση φορτίων στον επαγγελματικό σας χώρο, την αποθήκης και το φορτηγό σας; Το ηλεκτρικό παλετοφόρο ανυψωτικό CLARK αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με ανυψωτική ικανότητα 1500 kg, το CLARK διαθέτει ηλεκτρική πορεία και ανύψωση, λειτουργώντας με μπαταρία Lion και φορτιστή για εύκολη φόρτιση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του παλετοφόρου CLARK διασφαλίζει άνετη και ασφαλή χρήση, ενώ τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για κάθε ανάγκη.

Ηλεκτρική Πορεία και Ανύψωση. Το CLARK διαθέτει ηλεκτρική πορεία και ανύψωση για αποτελεσματική και ομαλή λειτουργία, εξασφαλίζοντας ασφαλή μεταφορά φορτίων με μέγιστη απόδοση.

Εργονομικός Σχεδιασμός. Ο εργονομικός σχεδιασμός του CLARK εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή χρήση, ενώ καλύπτει κάθε ανάγκη.
Με το CLARK, η μεταφορά μεγάλων φορτίων γίνεται εύκολη, ασφαλής και αποτελεσματική.

Σχετικά Προϊόντα:
[photo] Ηλεκτρικό Παλετοφόρο Ανυψωτικό CLARK LWio15 Τιμή: 1.050€ + ΦΠΑ
[photo] Ηλεκτρικό Παλετοφόρο Ανυψωτικό Κλαρκ WPX18

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLARK LWio15

Ανυψωτική Ικανότητα: 1500 kg

Ηλεκτρική Πορεία με Μπαταρία Lion

Αυτονομία Μπαταρίας με Φορτιστή

Πιρούνια Μήκους 1150 mm

Δείτε Επίσης

Ηλεκτρικό Παλετοφόρο Ανυψωτικό CLARK LWio15 Τιμή: 1.050€ + ΦΠΑ

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hover Box Element

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.