Υδραυλικός Γερανός Οχήματος HMF 1320KS-RCS

Υδραυλικοί γερανοί οχημάτων & Ναυτικοί (Marine)

Περιγραφή

Σύστημα βραχίονα βραχίονα με κοντή άρθρωση και χαμηλό βάρος ταρίφας

Το HMF 1320KS-RCS διατίθεται με το σύστημα βραχίονα διπλού συνδέσμου Power Plus, το σύστημα προσαρμογής ταχύτητας HDL-d και τη βαλβίδα αναλογικού ελέγχου RC-d με ασύρματο τηλεχειρισμό, το οποίο παρέχει πολύ γρήγορο και ακριβή χειρισμό.

Ο γερανός διατίθεται με αντλία σταθερής ή μεταβλητής ροής. Μαζί με τον βελτιστοποιημένο βραχίονα του γερανού και τη μέγιστη εμβέλεια των 9,8 m στην έκδοση K3, ο γερανός διαθέτει εξαιρετική αναλογία ανύψωσης προς βάρος για βαριά φορτία ψηλά και κοντά στη στήλη.

Εκτός από το πολύ μεγάλο ύψος ανύψωσης στη στήλη, ο κοντός βραχίονας παρέχει επίσης τη δυνατότητα στοιβασίας του γερανού με μια αρπάγη τοποθετημένη σε ένα αμάξωμα φορτηγού 4 m. Ο γερανός διαθέτει κοντό βραχίονα με έως και 3 υδραυλικές προεκτάσεις και διατίθεται με υδραυλικά επεκτάσιμες δοκούς σταθεροποιητή και αναδιπλούμενα πόδια σταθεροποιητή (προαιρετικά).

Επιπλέον, ο γερανός μπορεί να παραδοθεί με το εξαρτώμενο από το φορτίο σύστημα EVS της HMF, το οποίο παρακολουθεί και διασφαλίζει τη σταθερότητα.