Υδραυλικός Γερανός Οχήματος HMF 1920K-RCS

Υδραυλικοί γερανοί οχημάτων & Ναυτικοί (Marine)

Περιγραφή

Ακριβής και ισχυρός γερανός

Ο γερανός HMF 1920K-RCS δεν είναι μόνο ένας πολυδύναμος γερανός κατάλληλος για διάφορες εργασίες, αλλά διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών, ώστε να μπορείτε να τον προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες.

Ο φιλικός προς το σέρβις σχεδιασμός και η εσωτερική όδευση των σωλήνων του γερανού όχι μόνο καθιστούν τον γερανό σας ελκυστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά εξασφαλίζουν επίσης λιγότερη φθορά και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, το χαμηλό βάρος ιδίου βάρους και οι μειωμένες απαιτήσεις χώρου του γερανού παρέχουν εξοικονόμηση καυσίμων καθώς και περισσότερο χώρο στο αμάξωμα του φορτηγού.

Το διπλό σύστημα βραχιόνων σύνδεσης Power Plus του γερανού παρέχει πολύ ακριβείς και κανονικές κινήσεις βραχίονα σε ολόκληρη την περιοχή εργασίας και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μεγάλες αποστάσεις και ανύψωση σε υψηλές θέσεις με απαιτητικό εξοπλισμό, όπως Fly-Jib και ανυψωτικό.

Επιπλέον, αυτός ο γερανός μπορεί να παραδοθεί με το εξαρτώμενο από το φορτίο σύστημα EVS της HMF, το οποίο παρακολουθεί και διασφαλίζει τη σταθερότητα.

Γιατί να επιλέξετε έναν 1920K;

Ο γερανός διατίθεται με διάφορες επιλογές και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το σύστημα βραχίονα διπλού συνδέσμου εξασφαλίζει αντοχή, σταθερότητα και ταχύτητα σε όλες τις θέσεις του βραχίονα.
Ένας γρήγορος γερανός που χειρίζεται εύκολα για εργασίες σε δύσκολες συνθήκες.