Υδραυλικός Γερανός Οχήματος HMF 2310S-RCS

Υδραυλικοί γερανοί οχημάτων & Ναυτικοί (Marine)

Περιγραφή

Γερανός με ειδικό βραχίονα για τη βιομηχανία αποβλήτων

Ο HMF 2310S-RCS είναι ειδικά σχεδιασμένος για εφαρμογές π.χ. σε συνδυασμό με ένα όχημα συμπίεσης για τη διακίνηση απορριμμάτων, ιδίως από υπόγειους κάδους απορριμμάτων και για οχήματα με υψηλό, κλειστό δοχείο.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του βραχίονα του γερανού είναι σχεδιασμένος για μεγάλο ύψος ανύψωσης κοντά στη στήλη. Το ύψος εγκατάστασης του συστήματος βραχίονα είναι πολύ μικρό, γεγονός που καθιστά εύκολη την τοποθέτησή του πάνω από έναν συμπιεστή και τη διατήρηση του χαμηλού συνολικού ύψους σε ολόκληρο το όχημα.

Ο γερανός είναι τηλεχειριζόμενος με ασύρματο τηλεχειρισμό και είναι στάνταρ εξοπλισμένος με το σύστημα HDL/HD5 της HMF που παρέχει αυξημένη ανυψωτική ικανότητα όταν χρειάζεται.

Η υψηλής ποιότητας επιφανειακή επεξεργασία EQC (Environmentally friendly Quality Coating) της HMF εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα στιβαρή και ανθεκτική επιφάνεια, η οποία επιτρέπει στον γερανό να διατηρεί υψηλή αξία μεταπώλησης.

Επιπλέον, ο γερανός μπορεί να παραδοθεί με το εξαρτώμενο από το φορτίο σύστημα EVS της HMF, το οποίο παρακολουθεί και διασφαλίζει τη σταθερότητα.