Υδραυλικός Γερανός Οχήματος HMF 1630T-RCS

Υδραυλικοί γερανοί οχημάτων & Ναυτικοί (Marine)

Περιγραφή

Φιλικό προς το χρήστη και μεγάλη ανυψωτική ικανότητα

Το HMF 1630T-RCS προστατεύεται αποτελεσματικά από τις καιρικές συνθήκες. Η επιφανειακή επεξεργασία με βαφή πούδρας, η προεπεξεργασία ZetaCoat, ο ανοξείδωτος χάλυβας και το γαλβάνισμα εξασφαλίζουν ότι ο γερανός έχει καλή εμφάνιση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Διατίθεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο φωτισμού με φως πάνω από τις θέσεις ελέγχου και αποδοτικό φως εργασίας, ένα ένθετο με ανυψωτικό μάτι που επιτρέπει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο κάτω από το εκτεταμένο σύστημα επέκτασης βραχίονα, καθώς και άλλος εξοπλισμός που βελτιστοποιεί τη λειτουργία του γερανού.

Το σύστημα ασφαλείας HMF RCL παρακολουθεί διαρκώς τις συνθήκες του γερανού όσον αφορά τη ροπή φορτίου, τη λειτουργία και τη λειτουργία, καθιστώντας έτσι ασφαλέστερη και ευκολότερη τη λειτουργία του γερανού. Ο γερανός είναι τηλεχειριζόμενος με ασύρματο σύστημα και είναι στάνταρ εξοπλισμένος με το σύστημα HDL/HD5 της HMF που παρέχει αυξημένη ανυψωτική ικανότητα όταν χρειάζεται.

Επιπλέον, ο γερανός μπορεί να παραδοθεί με το εξαρτώμενο από το φορτίο σύστημα EVS της HMF, το οποίο παρακολουθεί και διασφαλίζει τη σταθερότητα.