Εξέδρες εργασίας (εργοεξέδρες) ψαλιδωτές

Στη Ν. Σταφυλοπάτης Α.Ε θα βρείτε ποικιλία σε εργοεξέδρες (ψαλιδωτές)  που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Εργοεξέδρες με μπαταρίες ή πετρελαιοκινητήρα. Οι ψαλιδωτές εξέδρες εργασίας που διαθέτουμε, είναι φιλικές και εύχρηστες για τον χειριστή ενώ διαθέτουν εκτεινόμενο πατάρι το οποίο αυξάνει τις διαστάσεις του χώρου εργασίας . Η ανυψωτική ικανότητα της εξέδρας κυμαίνεται από 230 εως 700kg και το ύψος εργασίας φτάνει έως 18m .

Οι ψαλιδωτές πλατφόρμες(εργοεξέδρες) της Haulotte μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφαλή εργασία σε ύψος, σε πολλούς διαφορετικούς τομείς : κατασκευές και τεχνικά έργα, συντηρήσεις βιομηχανικών χώρων και εργοστασίων,  καθαρισμούς, εκδηλώσεις, picking και πολλά άλλα…Τα μοντέλα διακρίνονται σε ηλεκτρικά, τα οποία επιτρέπουν την αθόρυβη και χωρίς καυσαέρια εργασία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και σε πετρελαιοκίνητα με δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου και συνεχούς εργασίας.


Επικοινωνήστε στο 2105123268 ή στο 2310751726 για Θεσσαλονίκη και βρείτε την κατάλληλα εργοεξέδρα για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

Ηλεκτρικές εξέδρες εργασίας

Οι ηλεκτρικές εξέδρες εργασίας της Haulotte -γνωστές και ως  ψαλιδωτές πλατφόρμες ανύψωσης ή εργοεξέδρες – είναι Γαλλικής σχεδίασης και διατίθενται στα παρακάτω μοντέλα: OPTIMUM 6, OPTIMUM 8, COMPACT 8, COMPACT 10 N, COMPACT 8 W & COMPACT 10 / 12 RΤΕ, COMPACT 14, HS15E, HS18E.

Βασικά πλεονεκτήματα. 

Δυνατότητα επιλογής της ηλεκτρικής εξέδρας εργασίας που σας ταιριάζει με το κατάλληλο πλάτος για λειτουργία σε δύσβατα ή σημεία πολύ μικρού πλάτους. Όλες οι εξέδρες διαθέτουν πτυσσόμενα κάγκελα ώστε να μειώνεται το ύψος  για εύκολη πρόσβαση μέσα από τυπικές πόρτες. Διαθέτουν δυνατότητα ασφαλούς οδήγησης σε  ύψος, έχουν υψηλή ανυψωτική ικανότητα  ενώ διαθέτουν εκτεινόμενο πατάρι. Η μεγάλη αυτονομία των πλατφορμών αλλά και η στιβαρή, αξιόπιστη, εύκολη στη συντήρηση κατασκευή τους, τις καθιστά την κορυφαία επιλογή!

Στον βασικό εξοπλισμό τους διαθέτουν προστασία από ανισόπεδο έδαφος (Pothole guards), ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, αναλογική ανύψωση και κίνηση. Διαθέτουν επίσης πτυσσόμενα κιγκλιδώματα, ελεγκτή κλίσης, σύστημα διαχείρισης φορτίου στην πλατφόρμα, χειροκίνητη βαλβίδα καθόδου πλατφόρμας, ενσωματωμένες θήκες για φόρτωση με περονοφόρο, γάντζους ρυμούλκησης, κόρνα και μετρητή ώρας,  φορτιστή  μπαταρίας με αυτόματη διακοπή, συμπαγή ελαστικά. Κάποιες από τις επιλογές και τα αξεσουάρ των πλατφορμών εργασίας είναι ο φάρος τύπου LED,  ηχητική ειδοποίηση κατά την κίνηση, το φως εργασίας, το βιοδιασπώμενο υδραυλικό λάδι, ,  το κεντρικό γέμισμα μπαταριών, οι μπαταρίες έλξης και οι μπαταρίες χωρίς συντήρηση.


 Πετρελαιοκίνητες εξέδρες εργασίας

Οι ψαλιδωτές εργοεξέδρες του Γαλλικού οίκου ΗAULOTTE με πετρελαιοκινητήρα  διατίθενται στα παρακάτω μοντέλα: HAULOTTE Compact 10/12 DX

Βασικά πλεονεκτήματα.

Εργαστείτε στα πιο δύσβατα μέρη εύκολα κάνοντας την σωστή επιλογή. Οι ψαλιδωτές εργοεξέδρες προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε μέρη με ανώμαλο έδαφος αφού διαθέτουν τετρακίνηση και λάστιχα all Terrain (4Χ4). Χαρακτηρίζονται από  μέγιστη αποδοτικότητα ενώ η παραγωγικότητά τους είναι εξαιρετική αφού προσφέρουν ευκολία στο χειρισμό , έχουν μικρή ακτίνα στροφής και ποδαρικά ευστάθειάς με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αλφάδιασμα. Επιπλέον διακρίνονται για την ευκολία στη μεταφορά και στους ελιγμούς λόγω του συμπαγούς ύψους και του πλάτους  τους.

Στον βασικό εξοπλισμό τους διαθέτουν ηχητική ειδοποίηση κατά την κίνηση, εκτεινόμενο πατάρι πλατφόρμας, ωρομετρητή, κόρνα, γάντζους ρυμούλκησης, υδραυλικά φρένα και ποδαρικά ευστάθειάς ,αποσπώμενο χειριστήριο, σύστημα χειροκίνητης καθόδου έκτακτης ανάγκης. Κάποιες από τις επιλογές και αξεσουάρ των πλατφορμών εργασίας είναι ο φάρος τύπου LED, , η πρίζα παροχής ρεύματος στην πλατφόρμα, το φως εργασίας, η κωδικοποιημένη συσκευή εκκίνησης(immobilizer), το βιοδιασπώμενο υδραυλικό λάδι, το σετ για ζεστό/κρύο καιρό, η καταλυτική εξάτμιση και η γεννήτρια.Επικοινωνήστε στο 2105123268 για Αθήνα ή στο 2310751726 για Θεσσαλονίκη και βρείτε την κατάλληλα εργοεξέδρα για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.