Γεννήτριες GENERAC

Προϊόντα

Περιγραφή

Η σειρά γεννητριών GM περιλαμβάνει τις ολοκαίνουργιες κινητές μονάδες παραγωγής ενέργειας (γεννήτριες) της οικογένειας προϊόντων Generac Mobile. Η σειρά GM χωρίζεται σε τέσσερις τύπους:

  • GMS (Γεννήτριες standard)
  • GMN (Γεννήτριες για τις ευρωπαϊκές ανάγκες)
  • GMR (Γεννήτριες για τις εταιρίες ενοικιάσεως μηχανημάτων & εξοπλισμού)
  • GMP (Γεννήτριες φορητές)

Οι τέσσερις διαφορετικοί αυτοί τύποι των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (γεννητριών) περιλαμβάνουν μια πλήρη σειρά από τα μικρότερα φορητά προϊόντα μέχρι τις μεγαλύτερες και πιο ισχυρές λύσεις.

Ανάμεσα στις γεννήτριες Generac εύκολα κάποιος μπορεί να βρει μια λύση που να ταιριάζει στις δικές του ανάγκες αφού υπάρχουν μοντέλα κατάλληλα για κάθε πελάτη και για κάθε πεδίο εφαρμογής, από την κατασκευή, τη γεωργία, τις ιδιοκατασκευές, τις εταιρείες ενοικίασης καθώς και τον τομέα των εκδηλώσεων (show) χάρη στην ηχομόνωση που επιτρέπει χαμηλές εκπομπές θορύβου.

H υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία και τα ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μερικά μόνο από τα κύρια σημεία στα οποία οι γεννήτριες της  Generac υπερέχουν αφού περιλαμβάνουν κινητήρες και ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη φημισμένων κατασκευαστών, ανθεκτικά κιβώτια με ειδική επεξεργασία βαφής ενώ ένας πλήρης κατάλογος προαιρετικού εξοπλισμού έρχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο ακραίες απαιτήσεις.