Ράφια και Οργάνωση Οχημάτων Βαν

Μετατρέψτε το όχημα σας σε ένα κινητό επαγγελματικό συνεργείο με την βοήθεια της Syncro System.

Επιτέλους! Μια προσαρμοσμένη λύση για οποιονδήποτε χρειάζεται ένα κινητό επαγγελματικό συνεργείο. Η σειρά  Syncro System διαθέτει περισσότερα από 4.000 συστημάτων που περιλαμβάνουν ράφια και συρταρια, πάνελ δαπέδου και επένδυσης, συστήματα μεταφοράς σκάλας, σχάρες για οροφές, πτυσσόμενα ράφια που  καταλαμβάνουν μηδενικό χώρο όταν είναι κλειστά και διπλώνουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κ.λπ. για όλους τους τύπους οχημάτων van που πωλούνται στην Ευρώπη.

Με σεβασμό στις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης η Syncro System έρχεται να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση προσφέροντας μεγάλη γκάμα επιλογών που θα μετατρέψουν το βαν σας πραγματικά σε ένα κινητό επαγγελματικό συνεργείο .

Επικοινωνήστε στο 2105123268 για Αθήνα ή στο 2310751726 για Θεσσαλονίκη και μιλήστε με έναν ειδικό που θα σας δώσει τη λύση για την οργάνωση του δικού σας Van.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

 

Πτυσσόμενα ράφια της Syncro System είναι η τέλεια απάντηση και να γιατί:

  • Μπορείτε να εγκαταστήσετε αριθμό ραφιών μεταξύ 2 και 15, ανάλογα με το τύπο και το μέγεθος του βαν αλλα και της χρήσης.
  • Το άνοιγμα και το κλείσιμο του ραφιού είναι γρήγορο και εύκολο καθώς μόλις κλείσει, το ράφι δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο.
  • Κάθε ράφι συνοδεύεται από δύο συστήματα συγκράτησης φορτίου πίσω και κάτω από το ίδιο το ράφι.
  • Κάθε ράφι είναι πλήρως ανεξάρτητο: μπορείτε να διπλώσετε οποιοδήποτε ράφι, αφήνοντας τα υπόλοιπα ανοιχτά ή να επιλέξετε οποιοδήποτε ανοιχτό/κλειστό συνδυασμό.

Τα ράφια της Syncro System διαθέτουν κλίση, βοηθώντας στη διασφάλιση της σταθερότητας των συσκευασιών που μεταφέρονται. Το φορτίο μπορεί ωστόσο να ασφαλιστεί με ιμάντες συγκράτησης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μη χάσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να κάνετε την καθημερινή σας δουλειά πιο εύκολη! Τοποθετήστε τα πτυσσόμενα ράφια της Syncro System και κρατήστε τα φορτία σας τακτοποιημένα και ασφαλή!

Οι λύσεις που προτείνουμε για τα ράφια επαγγελματικών αυτοκινήτων και van είναι συμβατές με τις παρακάτω μάρκες: Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Land Rover, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen.

Περισσότερα 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ VAN

CARGO BARS

Οι ράβδοι φορτίου αλουμινίου της Syncro System έχουν σχεδιαστεί για να συγκρατούν τα φορτία γρήγορα και με ασφάλεια. Διατίθενται διάφορα μοντέλα και όλα μπορούν να τοποθετηθούν  με αξεσουάρ όπως δαχτυλίδια με ιμάντες και εξαρτήματα αγκίστρου.

 ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ

Αυτό το αποκλειστικό και καινοτόμο σύστημα περιλαμβάνει ιμάντες, γάντζους και μπάρες αλουμινίου BARALL της Syncro System. Τα διάφορα μέρη του συστήματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς τρόπους για να εξασφαλίσετε το φορτίο saw όπως ακριβώς το χρειάζεστε.

 

ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΛΟΥΡΙ

Αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό σύστημα συγκράτησης φορτίου αποτελείται από ένα συμπαγές τεντωτήρα περιέλιξης με κλειδαριά και μοχλό απελευθέρωσης με ιμάντα 1,7 μέτρων. Ο εντατήρας λειτουργεί με τρόπο πολύ παρόμοιο με μια ζώνη ασφαλείας οχήματος.

ΔΑΠΕΔΟ

Προστατεύεστε το VAN σας! Το δάπεδο του χώρου φόρτωσης ενός φορτηγού δεν είναι ποτέ τελείως επίπεδο και υπόκειται σε συνεχείς πιέσεις από τα αντικείμενα φορτίου που μεταφέρονται σε αυτό. Για να αποφύγετε φθορές, το δάπεδο του van σας χρειάζεται τις κατάλληλες επενδύσεις. Οι επενδύσεις δαπέδου Syncro System διατίθενται σε μια ποικιλία υλικών:

  • Κόντρα πλακέ με όψη μαρμάρου (marble finish), επικαλυμμένο με ρητίνη. Ένα φωτεινό, εύκολο καθαρό υλικό που προσφέρει αντοχή.
  • Κόντρα πλακέ με επίστρωση καουτσούκ για υψηλή μηχανική δύναμη και εξαιρετικό κράτημα.
  • Κάλυμμα κατασκευασμένο από σκληρό κράμα αλουμινίου με ένα ανάγλυφο, αντιολισθητικό σχέδιο επιφάνειας εξαιρετικό για τη μεταφορά βαρέων φορτίων. Συνδυάζεται με επένδυση από κόντρα πλακέ για δάπεδο με ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ

Τα Van παραδίδονται πλέον με πολύ μικρή ή καθόλου προστασία στο χώρο φόρτωσης. Το αμάξωμα του βαν μπορεί επομένως να υποστεί ζημιά πολύ εύκολα. Μακροπρόθεσμα, αυτό μπορεί να επιρεάσει την εμφάνιση του βαν, ακόμη και να προκαλέσει σοβαρές ζημιές. Αυτούς τους κινδύνους θα τους αποφύγετε εύκολα με την τοποθέτηση των πλαϊνών καλυμμάτων της Syncro System. Επενδύσεις εσωτερικές,  στους θόλους των τροχών και την οροφή του βαν σας. Όλες οι επενδύσεις δαπέδου, πλαινών και πόρτας της Syncro System, μαζί με όλα τα άλλα Αξεσουάρ προστασίας αμαξώματος είναι διαθέσιμα  για όλα τα μοντέλα van, έτοιμα και προ-τρυπημένα για εγκατάσταση, μια δουλειά που μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις μία ώρα περίπου!

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

Κάντε τη ζωή δύσκολη σε όποιον θέλει να κλέψει το Van σας!

3 διαθέσιμα μοντέλα! Ημισφαιρικές κλειδαριές για να ασφαλίσετε τις πόρτες του βαν σας και να προστατεύσετε το φορτίο και τα ράφια στο εσωτερικό. Η κλειδαριά Ufo είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει το πολύτιμο περιεχόμενο του συστήματος ραφιών του φορτηγού σας.

ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΒΑΝ

Για ασφαλή, γρήγορη και καθαρή μεταφορά κρεμαστών ρούχων! Οι κρεμαστές μπάρες ενδυμάτων της Syncro System ενσωματώνουν ένα σύστημα στερέωσης με ελατήριο που εμπλέκεται σε τρύπες στις ράγες για να εξασφαλίσει γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση. Οι ράγες μπορούν να τοποθετηθούν όπου χρειαστείτε, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο στο βαν σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Όλο το υλικό είναι άμεσα διαθέσιμο από το απόθεμα, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ VAN! Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη: λίγες ώρες είναι το μόνο που χρειάζεται για να μετατρέψετε το βαν σας στο τέλειο όχημα για μεταφορά κρεμαστών ενδυμάτων.

ΚΟΥΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Το Syncro’s BOXSDL ORGANIZER προσαρμόζεται στο κάθισμα του συνοδηγού, χρησιμοποιώντας μόνο τη ζώνη ασφαλείας και έναν απλό σφιγκτήρα κάτω από το προσκέφαλο. Δύο τσέπες στο πίσω μέρος παρέχουν άφθονο χώρο για τιμοκαταλόγους, χάρτες και φυλλάδια. Η τσέπη του κινητού τηλεφώνου μπορεί να στερεωθεί σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα σημεία και η πρακτική πλακέτα με κλιπ είναι ιδανική για να κρατάτε ένα σημειωματάριο και στυλό. Μια τρύπα στον πίνακα γραφής παρέχει πρακτική αποθήκευση για πλαστικά μπουκάλια. Το μπλε κουτί μπορεί να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή, όπως και ολόκληρο το organizer , το οποίο χρειάζεται μόλις ένα λεπτό για να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί.


Επικοινωνήστε στο 2105123268 για Αθήνα ή στο 2310751726 για Θεσσαλονίκη και μιλήστε με έναν ειδικό που θα σας δώσει τη λύση για την οργάνωση του δικού σας Van.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.