Γερανογέφυρες Χαμηλής & Κανονικής Κρέμασης

Γερανογέφυρες

Περιγραφή

Η Ν. Σταφυλοπάτης Α.Ε. διαθέτει γερανογέφυρες χαμηλής και κανονικής κρέμασης. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας μελετά την κατασκευή της κάθε γερανογέφυρας και συνεχίζει στην κατασκευή της τηρώντας τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς (Eurocode). Η ανυψωτική ικανότητα των γερανογεφυρών ξεκινά από 800 kg και φτάνει μέχρι και 200000 kg.

Οι γερανογέφυρες χαμηλής και κανονικής κρέμασης έχουν υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά που τις καθιστούν ικανές να ανταπεξέρχονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες. Οι γερανογέφυρες έχουν μονή ή διπλή ή με inventer ταχύτητα ανύψωσης βαρούλκου γερανογέφυρας. Επίσης μονή, διπλή ή με Inventer είναι και η ταχύτητα φορείου βαρούλκου γερανογέφυρας καθώς και η ταχύτητα πορείας.

Η εταιρεία μας φροντίζει τόσο για την αναβάθμιση όσο και για τον εκσυγχρονισμό των γερανογεφυρών ενώ πριν την αγορά των γερανογεφυρών υπάρχει η δυνατότητα για συμβόλαιο συντήρησης. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για πιστοποίηση της γερανογέφυρας από αναγνωρισμένο ανεξάρτητο φορέα καθώς και πιστοποιητικού αλλά και σήμανσης γερανογέφυρας CE.