Περονοφόρα Ανυψωτικά CLARK C 20, 25, 30, 35

Περονοφόρα αντίβαρου

Περιγραφή

Τα πετρελαιοκίνητα και LPG περονόφορα ανυψωτικά αντιβάρου είναι διαθέσιμα από την Ν. Σταφυλοπάτης Α.Ε. Η ανυψωτική ικανότητα των clark (κλαρκ) C ανέρχεται σε 2000, 2500, 3000 και 3500 Κg. Οι διβάθμιοι και τριβάθμιοι ιστοί των περονοφόρων κλαρκ τύπου C έχουν ύψος ανυψώσεως έως και 7,1 m.

Γενικά: Η σειρά C των clark (κλαρκ) είναι μια νέα σειρά περονοφόρων υψηλής τεχνολογίας που θέτουν ως στόχο να φέρνουν εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανυψωτικές εργασίες. Οι αυστηρές προδιαγραφές των κλαρκ C συνεπάγονται με την υψηλή απόδοση των ανυψωτικών μηχανημάτων σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Με στόχο τη δημιουργία ενός μηχανήματος πολλαπλών χρήσεων, η σειρά κλαρκ C   προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον χειριστή. Επίσης, τα clark (κλαρκ) τύπου C έχουν μηδαμινή εκπομπή ρύπων και ελάχιστη ένταση θορύβου. Η σειρά C περονοφόρων ανυψωτικών της Clark περιλαμβάνει μηχανήματα με εξαιρετική σχέση τιμής και ποιότητας.

Ιστός: Ο χάλυβας υψηλής ποιότητας και αντοχής από τον οποίο είναι κατασκευασμένος ο ιστός του ανυψωτικού κλαρκ επιτρέπει τη χρήση  λεπτών προφίλ όπως GEN2 upright με C-I rail. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη θέα του χειριστή στο φορτίο. O ιστός του Clark (κλαρκ) C διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών.Η ομαλή λειτουργία του clark (κλαρκ) C εξασφαλίζεται από τον ηλεκτρονικό έλεγχο ανύψωσης – καθόδου του χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στο μηχάνημα και στο φορτίο.

Μετάδοση της κίνησης:  Το σύστημα μετάδοσης εξασφαλίζει μεγάλη ταχύτητα κίνησης με διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας των μηχανικών μερών. Επιπλέον καταφέρνουμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές  επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με ασφαλή μεταφορά του φορτίου.

Υδραυλικό σύστημα : Μεγάλης ισχύος υδραυλικό σύστημα που χρησιμοποιεί αισθητήρα ελέγχου της πίεσης στην βαλβίδα για μείωση των απωλειών ισχύος και θερμότητας. Όλο το υδραυλικό κύκλωμα είναι κατασκευασμένο ώστε να επιτρέπει πλήρη έλεγχο των κινήσεων όλων των υδραυλικών συσκευών αλλά και εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε επιμέρους σκέλος του κυκλώματος.

Πλαίσιο: Υψηλής αντοχής μονοκόμματο πλαίσιο (monocoque type frame) το οποίο περικλείει και προστατεύει τους κινητήρες , το σύστημα μετάδοσης , την δεξαμενή  και το ψυγείο λιπαντικών. Επιπλέον το πλαίσιο διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών (impact absording system) το οποίο μειώνει αισθητά την μεταφορά κραδασμών του κινητήρα στην θέση οδήγησης.

Πέδηση: Το διπλό πεντάλ φρένου (twin pedal system)  και το χειρόφρενο στάθμευσης καθιστούν το κλαρκ περονοφόρο φιλικό προς τον χειριστή και την ασφάλειά του κατά τη διάρκεια των ανυψωτικών εργασιών.

Ενδείξεις λειτουργίας: Το ανυψωτικό κλαρκ τύπου C διαθέτει πλήρης πίνακας με φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας, ωρόμετρο, ένδειξη στάθμης καυσίμου, ένδειξη service και φωτεινούς δείκτες βλαβών και λανθασμένων λειτουργιών.

Εργονομία: Το Clark (κλαρκ) τύπου C είναι κατασκευασμένο ώστε να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του χειριστή και συγκεκριμένα διαθέτει:

  • Αντιολισθητικό σκαλοπάτι με χαμηλό ύψος εισόδου στην καμπίνα και ειδική χειρολαβή.
  • Ανατομικό κάθισμα χειριστή το οποίο εδράζεται πάνω σε ειδικές ελαστικές βάσεις. Σε συνδυασμό με το σύστημα απόσβεσης κραδασμών που διαθέτει το πλαίσιο του κλαρκ C, εξασφαλίζει την μέγιστη άνεση στην θέση οδήγησης.
  • Ευανάγνωστα χειριστήρια με τα οποία ο χειριστής ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. Η θέση οδήγησης είναι κατασκευασμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιείται η απόδοση του χειριστή.