Περονοφόρα Ανυψωτικά CLARK C 40, 45, 50s, 55s

Περονοφόρα αντίβαρου

Περιγραφή

Η εταιρεία μας διαθέτει περονοφόρα ανυψωτικά αντιβάρου clark (κλαρκ) τύπου C με μηχανισμούς κίνησης πετρελαίου και υγραερίου. Η ανυψωτική ικανότητα των κλαρκ είναι 4000, 4500, 5000 και 5500 kg. Οι διβάθμιοι και τριβάθμιοι ιστοί των κλαρκ C έχουν ύψος ανυψώσεως έως και 7 m.

 

Γενικά: Τα Clark (κλαρκ) της σειράς C είναι σχεδιασμένα τηρώντας τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές θέτοντας ως προτεραιότητα την μέγιστη απόδοση και την ασφάλεια του χειριστή. Στόχος του Clark (κλαρκ) C είναι να αντεπεξέρχεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανυψωτικές εργασίες του χειριστή. Η σχεδίαση του κλαρκ είναι φιλική προς το περιβάλλον καθώς  έχει ως στόχο τη μηδαμινή εκπομπή ρύπων και την ελάχιστη ένταση θορύβου. Η άνεση του χρήστη και η αξιοπιστία του στο μηχάνημα είναι ο βασικός στόχος της σειράς C clark (κλαρκ).

Ιστός: Ο χάλυβας ο οποίος είναι κατασκευασμένος ο ιστός του κλαρκ επιτρέπει την χρήση ιδιαίτερα λεπτών προφίλ (GEN2 upright με C-I rail), με αποτέλεσμα την καλύτερη θέα του χειριστή στο φορτίο. O ιστός του Clark (κλαρκ) C διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών αλλά και ηλεκτρονικό έλεγχο της ανύψωσης – καθόδου του με αποτέλεσμα την ομαλή του λειτουργία χωρίς προβλήματα τόσο για το μηχάνημα όσο και για το φορτίο.

Μετάδοση της κίνησης:  Το σύστημα μετάδοσης στοχεύει στην εξασφάλιση της μέγιστης ταχύτητας κίνησης και συγχρόνως στη διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας των μηχανικών μερών. Οι καλύτερες τιμές  επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με ασφαλή μεταφορά του φορτίου είναι διαθέσιμες από το μοντέλο C της σειράς Clark (κλαρκ) ανυψωτικών περνοφόρων.

Υδραυλικό σύστημα : Το υδραυλικό σύστημα που χρησιμοποιεί αισθητήρα ελέγχου της πίεσης στην βαλβίδα είναι μεγάλης ισχύος και στοχεύει στη μείωση των απωλειών ισχύος και θερμότητας. Όλο το υδραυλικό κύκλωμα επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων όλων των υδραυλικών συσκευών αλλά και εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε επιμέρους σκέλος του κυκλώματος.

Πλαίσιο: Το υψηλής αντοχής μονοκόμματο πλαίσιο (monocoque type frame περικλείει και προστατεύει τους κινητήρες , το σύστημα μετάδοσης , την δεξαμενή  και το ψυγείο λιπαντικών. Επίσης το πλαίσιο διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών (impact absording system) το οποίο μειώνει αισθητά την μεταφορά κραδασμών του κινητήρα στην θέση οδήγησης.

Πέδηση: Το διπλό πεντάλ φρένου (twin pedal system)  και το χειρόφρενο στάθμευσης του clark (κλαρκ) συνθέτουν μία στιβαρή και ακριβή κατασκευή για ομαλή απόδοση και εξαιρετική αντοχή του μηχανήματος.

Ενδείξεις λειτουργίας: Ο πλήρης πίνακας που διαθέτει το κλαρκ C φροντίζει να ενημερώνει τον χειριστή με φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας σχετικά με το ωρόμετρο, τη στάθμη καυσίμου, την ένδειξη service και τους φωτεινούς δείκτες βλαβών και λανθασμένων λειτουργιών.

Εργονομία: Το Clark(κλαρκ) τύπου C είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του χειριστή και να θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλειά του. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:

  • Αντιολισθητικό σκαλοπάτι με χαμηλό ύψος εισόδου στην καμπίνα και ειδική χειρολαβή.
  • Ανατομικό κάθισμα χειριστή το οποίο εδράζεται πάνω σε ειδικές ελαστικές βάσεις, το οποίο σε συνεργασία με το σύστημα απόσβεσης κραδασμών που διαθέτει το πλαίσιο του C εξασφαλίζει την μέγιστη άνεση στην θέση οδήγησης.
  • Ευανάγνωστα χειριστήρια με τα οποία ο χειριστής ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. Η θέση οδήγησης είναι κατασκευασμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιείται η απόδοση του χειριστή.