Περονοφόρα Ανυψωτικά CLARK C 60, 70, 80

Περονοφόρα αντίβαρου

Περιγραφή

Η σειρά C clark (κλαρκ) περονοφόρων ανυψωτικών διαθέτει πετρελαιοκίνητα και LPG οχήματα αντιβάρου. Η ανυψωτική ικανότητα της συγκεκριμένης σειράς των clark (κλαρκ) ανέρχεται σε 6000, 7000 και 8000 kg. Οι διβάθμιοι και τριβάθμιοι ιστοί με ύψος ανυψώσεως έως και 8m καθιστούν τα περονοφόρα κλαρκ ασφαλή και τα διακρίνουν επιτυγχάνοντας τη μέγιστη απόδοση.

Γενικά: Τα Clark (κλαρκ) της σειράς C είναι μια νέα γενιά  περονοφόρων κατασκευασμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και βασισμένα στη μοντέρνα σχεδίαση και εργονομία του μηχανήματος. Στόχος του Clark (κλαρκ) C είναι η επίτευξη της μέγιστης απόδοσης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ανύψωσης. Η μοντέρνα σχεδίαση του προσφέρει άνεση στον χειριστή και χαρακτηρίζεται από εργονομία. Η μηδαμινή εκπομπή ρύπων και η ελάχιστη ένταση θορύβου συμβάλλουν στον χαρακτηρισμό του κλαρκ C ως φιλικό προς το περιβάλλον. Η χαμηλή κατανάλωση προσδίδει εξαιρετική απόδοση στο clark (κλαρκ) τύπου C σε σχέση με το κόστος χρήσης.

Ιστός: Ο ιστός, κατασκευασμένος από χάλυβα υψηλής ποιότητας επιτρέπει την χρήση λεπτών προφίλ (GEN2 upright με C-I rail), με αποτέλεσμα την καλύτερη θέα του χειριστή στο φορτίο. O ιστός του Clark(κλαρκ) C διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών αλλά και ηλεκτρονικό έλεγχο της ανύψωσης – καθόδου του με αποτέλεσμα την ομαλή του λειτουργία χωρίς προβλήματα τόσο για το μηχάνημα όσο και για το φορτίο.

Μετάδοση της κίνησης:  Το σύστημα μετάδοσης του περονοφόρου κλαρκ εξασφαλίζει μεγάλη ταχύτητα κίνησης με διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας των μηχανικών μερών του ανυψωτικού οχήματος. Τέλος, επιδιώκουμε καλύτερες τιμές  επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με ασφαλή μεταφορά του φορτίου.

Υδραυλικό σύστημα : Μεγάλης ισχύος χαρακτηρίζεται το υδραυλικό σύστημα του κλαρκ που χρησιμοποιεί αισθητήρα ελέγχου της πίεσης στην βαλβίδα για μείωση των απωλειών ισχύος και θερμότητας. Όλο το υδραυλικό κύκλωμα επιτρέπει πλήρη έλεγχο των κινήσεων όλων των υδραυλικών συσκευών αλλά και εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε επιμέρους σκέλος του κυκλώματος.

Πλαίσιο: Υψηλής αντοχής μονοκόμματο πλαίσιο (monocoque type frame) που περικλείει και προστατεύει τους κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης, την δεξαμενή  και το ψυγείο λιπαντικών. Επιπλέον το πλαίσιο διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών (impact absording system) το οποίο μειώνει αισθητά την μεταφορά κραδασμών του κινητήρα στην θέση οδήγησης.

Πέδηση: Το διπλό πεντάλ φρένου (twin pedal system) και χειρόφρενο στάθμευσης βοηθά τον χειριστή για την καλύτερη πέδηση του περονοφόρου κλαρκ.

Ενδείξεις λειτουργίας: Το περονοφόρο κλαρκ διαθέτει πλήρη πίνακα με φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας , ωρόμετρο, ένδειξη στάθμης καυσίμου, ένδειξη service και φωτεινούς δείκτες βλαβών και λανθασμένων λειτουργιών.

Εργονομία: Το Clark (κλαρκ) τύπου C εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του χειριστή και στοχεύει στην άνεση κατά τη διάρκεια των ανυψωτικών εργασιών. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:

  • Αντιολισθητικό σκαλοπάτι με χαμηλό ύψος εισόδου στην καμπίνα και ειδική χειρολαβή.
  • Ανατομικό κάθισμα χειριστή το οποίο εδράζεται πάνω σε ειδικές ελαστικές βάσεις, το οποίο σε συνεργασία με το σύστημα απόσβεσης κραδασμών που διαθέτει το πλαίσιο του Clark (κλαρκ) C εξασφαλίζει την μέγιστη άνεση στην θέση οδήγησης.
  • Ευανάγνωστα χειριστήρια με τα οποία ο χειριστής ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. Η θέση οδήγησης είναι κατασκευασμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιείται η απόδοση του χειριστή.