Περονοφόρα Ανυψωτικά CLARK GTX 16, 18, 20s

Περονοφόρα αντίβαρου

Περιγραφή

Tα τρίτροχα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα ανυψωτικά αντιβάρου 48V διαθέτουν μεγάλη ανυψωτική ικανότητα. Η ανυψωτική ικανότητα του ηλεκτροκίνητου περονοφόρου ανέρχεται στα 1600, 1800 και 2000 Kg. Το περονοφόρο αντιβάρου διαθέτει διβάθμιους και τριβάθμιους ιστούς με ύψος ανυψώσεως έως και 7 m.

 

Γενικά: Τα Clark (κλαρκ) της σειράς GTX είναι μια νέα γενιά  περονοφόρων υψηλής τεχνολογίας κατασκευασμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Στόχος του Clark (κλαρκ) GTX είναι να αντεπεξέρχεται με επιτυχία στις πιο απαιτητικές εφαρμογές και να έχει υψηλή απόδοση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η σχεδίαση του έχει ως στόχο ένα μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων το οποίο να προσφέρει άνεση στον χειριστή αλλά ταυτόχρονα να έχει μηδαμινή εκπομπή ρύπων και ελάχιστη ένταση θορύβου. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον τομέα της αξιοπιστίας αλλά και της χαμηλής κατανάλωσης με αποτέλεσμα το Clark (κλαρκ) GTX να έχει εξαιρετική απόδοση σε σχέση με το κόστος χρήσης.

Ιστός: Κατασκευασμένος από χάλυβα υψηλής ποιότητας και αντοχής ο οποίος επιτρέπει την χρήση ιδιαίτερα λεπτών προφίλ (GEN2 upright με C-I rail) , με αποτέλεσμα την καλύτερη θέα του χειριστή στο φορτίο. O ιστός του Clark (κλαρκ) GTX  διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών αλλά και ηλεκτρονικό έλεγχο της ανύψωσης – καθόδου του με αποτέλεσμα την ομαλή του λειτουργία χωρίς προβλήματα τόσο για το μηχάνημα όσο και για το φορτίο.

Μετάδοση της κίνησης:  Το σύστημα μετάδοσης εξασφαλίζει μεγάλη ταχύτητα κίνησης με διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας των μηχανικών μερών. Επιπλέον καταφέρνουμε να καλύτερες τιμές  επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με ασφαλή μεταφορά του φορτίου.

Υδραυλικό σύστημα : Μεγάλης ισχύος υδραυλικό σύστημα που χρησιμοποιεί αισθητήρα ελέγχου της πίεσης στην βαλβίδα για μείωση των απωλειών ισχύος και θερμότητας. Όλο το υδραυλικό κύκλωμα είναι κατασκευασμένο ώστε να επιτρέπει πλήρη έλεγχο των κινήσεων όλων των υδραυλικών συσκευών αλλά και εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε επιμέρους σκέλος του κυκλώματος.

Πλαίσιο: Υψηλής αντοχής μονοκόμματο πλαίσιο (monocoque type frame) το οποίο περικλείει και προστατεύει τους κινητήρες , το σύστημα μετάδοσης , την δεξαμενή  και το ψυγείο λιπαντικών. Επιπλέον το πλαίσιο διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών (impact absording system) το οποίο μειώνει αισθητά την μεταφορά κραδασμών του κινητήρα στην θέση οδήγησης.

Πέδηση: Διπλό πεντάλ φρένου (twin pedal system)  και χειρόφρενο στάθμευσης.

Ενδείξεις λειτουργίας: Πλήρης πίνακας με φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας, ωρόμετρο, ένδειξη στάθμης καυσίμου, ένδειξη service και φωτεινούς δείκτες βλαβών και λανθασμένων λειτουργιών.

Εργονομία: Το Clark (κλαρκ) τύπου GTX είναι κατασκευασμένο ώστε να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του χειριστή και συγκεκριμένα διαθέτει:

  • Αντιολισθητικό σκαλοπάτι με χαμηλό ύψος εισόδου στην καμπίνα και ειδική χειρολαβή.
  • Ανατομικό κάθισμα χειριστή το οποίο εδράζεται πάνω σε ειδικές ελαστικές βάσεις, το οποίο σε συνεργασία με το σύστημα απόσβεσης κραδασμών που διαθέτει το πλαίσιο του Clark (κλαρκ) GEX εξασφαλίζει την μέγιστη άνεση στην θέση οδήγησης.
  • Ευανάγνωστα χειριστήρια με τα οποία ο χειριστής ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. Η θέση οδήγησης είναι κατασκευασμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιείτε η απόδοση του χειριστή.