Περονοφόρα Ανυψωτικά CLARK GEX 40, 45, 50

Περονοφόρα αντίβαρου

Περιγραφή

Τα τετράτροχα ηλεκτροκίνητα περονόφορα ανυψωτικά αντιβάρου 80V που διαθέτει η εταιρεία μας έχουν ανυψωτική ικανότητα 4000, 4500 και 5000 kg. Οι ιστοί των ανυψωτικών περονοφόρων είναι διβάθμιοι και τριβάθμιοι με ύψος ανυψώσεως που ανέρχεται έως και 7 m.

Γενικά: Η νέα γενιά περονοφόρων κλαρκ της σειράς GEX είναι κατασκευασμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές με στόχο τις μέγιστες αποδόσεις. Οι υψηλές αποδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου κλαρκ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες το διακρίνουν εξασφαλίζοντας στο χειριστή αξιοπιστία, άνεση και ασφάλεια. Η μηδαμινή εκπομπή ρύπων του κλαρκ σε συνδυασμό με την ελάχιστη ένταση θορύβου καθιστούν το κορυφαίο αυτό μοντέλο φιλικό προς το περιβάλλον. Η χαμηλή κατανάλωση του περονοφόρου κλαρκ συμβάλλει στην εξαιρετική απόδοση σε σχέση με το κόστος χρήσης.

Ιστός: Ο ιστός του περονοφόρου κλαρκ είναι κατασκευασμένος από χάλυβα υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ο χάλυβας που έχει χρησιμοποιηθεί επιτρέπει την χρήση λεπτών προφίλ (GEN2 upright με C-I rail) , με αποτέλεσμα την καλύτερη θέα του χειριστή στο φορτίο. O ιστός του συγκεκριμένου μοντέλου clark (κλαρκ) διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών αλλά και ηλεκτρονικό έλεγχο της ανύψωσης – καθόδου του με αποτέλεσμα την ομαλή του λειτουργία χωρίς προβλήματα τόσο για το μηχάνημα όσο και για το φορτίο.

Μετάδοση της κίνησης:  Το σύστημα μετάδοσης που διαθέτει το clark (κλαρκ) εξασφαλίζει μεγάλη ταχύτητα κίνησης ενώ παράλληλα διατηρεί τη θερμοκρασία των μηχανικών μερών σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον η εταιρεία μας επιδιώκει να διατηρεί τις καλύτερες τιμές  επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με ασφαλή μεταφορά του φορτίου.

Υδραυλικό σύστημα : Μεγάλης ισχύος υδραυλικό σύστημα του clark (κλαρκ) που χρησιμοποιεί αισθητήρα ελέγχου της πίεσης στην βαλβίδα με στόχο τη μείωση των απωλειών της ισχύος αλλά και της θερμότητας. Το υδραυλικό κύκλωμα του ανυψωτικού περονοφόρου είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων των υδραυλικών συσκευών αλλά και την εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε σκέλος του κυκλώματος.

Πλαίσιο: Το μονοκόμματο πλαίσιο που διαθέτει το περονοφόρο clark (κλαρκ) είναι υψηλής αντοχής (monocoque type frame) και περικλείει και προστατεύει τους αποδοτικούς κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης, την δεξαμενή και το ψυγείο λιπαντικών. Επιπλέον το πλαίσιο διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών (impact absording system) το οποίο μειώνει αισθητά την μεταφορά κραδασμών του κινητήρα στην θέση οδήγησης.

Πέδηση: Το κλαρκ διαθέτει διπλό πεντάλ φρένου (twin pedal system) και χειρόφρενο στάθμευσης.

Ενδείξεις λειτουργίας: Το ανυψωτικό περονοφόρο κλαρκ της σειράς GEX έχει πλήρη πίνακα με φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας, ωρόμετρο, ένδειξη στάθμης καυσίμου, ένδειξη service και φωτεινούς δείκτες βλαβών και λανθασμένων λειτουργιών.

Εργονομία: Το Clark (κλαρκ) τύπου GEX είναι κατασκευασμένο με τρόπο τέτοιο ώστε να εξυπηρετεί σε μεγαλό βαθμό τις ανάγκες του χειριστή και συγκεκριμένα διαθέτει:

  • Αντιολισθητικό σκαλοπάτι με χαμηλό ύψος εισόδου στην καμπίνα και ειδική χειρολαβή.
  • Ανατομικό κάθισμα χειριστή το οποίο εδράζεται πάνω σε ειδικές ελαστικές βάσεις, το οποίο σε συνεργασία με το σύστημα απόσβεσης κραδασμών που διαθέτει το πλαίσιο του CLARK (ΚΛΑΡΚ) GEX εξασφαλίζει την μέγιστη άνεση στην θέση οδήγησης.
  • Ευανάγνωστα χειριστήρια με τα οποία ο χειριστής ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. Η θέση οδήγησης είναι κατασκευασμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιείτε η απόδοση του χειριστή.