Γερανογέφυρες

Ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές γερανογεφυρών και ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, μελετούμε και προσφέρουμε λύσεις σε γερανογέφυρες, περιστρεφόμενους βραχίονες και συστήματα ανύψωσης (πχ spreaders κοντεινερς). Γερανογέφυρες  με υψηλή απόδοση , κατασκευασμένες και βάσει των τελευταίων Ευρωπαϊκών κανονισμών (Eurocode) έτοιμες να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες. Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη-service όχι μόνο για τις γερανογέφυρες που κατασκευάζει και εγκαθιστά αλλά και για γερανογέφυρες άλλων κατασκευαστών. Με πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία, άρτια καταρτισμένους τεχνικούς και δυνατότητα  συμβολαίου συντήρησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.


Επικοινωνήστε στο 2105123268 για Αθήνα ή στο 2310751726 για Θεσσαλονίκη και βρείτε το κατάλληλο μηχάνημα για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

Γερανογέφυρες Donati (KONECRANES group), STAHL & PODEM

Διαθέτουμε γερανογέφυρες κρεμαστές , χαμηλής και κανονικής κρέμασης, επικαθήμενες κανονικού και μειωμένου υψους αλλά και αντιεκρηκτικού τύπου (Ex – ATEX). Με ανυψωτική ικανότητα έως και 200.000 kg

Βρείτε ακόμα:

 • Εξοπλισμός Γερανογεφυρών (Πλαγιοφορείς, Χειριστήρια, Φαροσειρήνες, Τερματικά, Ροηφόρους, Καλώδια, Γραμμές Ω, Ράουλα, Καλωδιοτύμπανα)
 • Παλάγκα, Βαρούλκα και Βίντσια Αέρος του γερμανικού οίκου PLANETA για γερανογέφυρες έως και 10.000kg
 • Ασύρματα χειριστήρια Telecrane Italia, AUTEC, Akerstroms

Στην Ν. Σταφυλοπάτης Α.Ε. ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να βρει εξοπλισμό γερανογέφυρας όπως: ροηφόρο γραμμή By Carpel Ιταλίας, γραμμή Ω, τερματικά τύπου σταυρού, καλώδια (πλακέ ρευματοδότησης & χειριστηρίου), τερματικά πορείας γερανογεφυρών (ελαστικοί αποσβεστήρες), πίνακες, φαροσειρήνες LED 48V, χειριστήρια καλωδιοτύμπανα. Ποιοτικά προϊόντα που εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παρέχουμε την δυνατότητα αναβάθμισης υφιστάμενων γερανογεφυρών αλλά και προετοιμασίας για την διενέργεια ελέγχου και πιστοποίησης με συνεργαζόμενο φορέα.

Περιστρεφόμενοι Βραχίονες Donati

Περιστρεφόμενοι βραχίονες με κολόνα ή βραχίονες τοίχου με ανυψωτική ικανότητα έως και 10000kg.

Οι περιστρεφόμενοι βραχίονες εκτελούν τις πιο κάτω βασικές λειτουργίες:

 • Ανυψώνουν κατακόρυφα το φορτίο στο χώρο, χρησιμοποιώντας το άγκιστρο του βαρούλκου ανύψωσης, που αποτελείται ή από ένα βαρούλκο αλυσίδας αλυσίδας  ή από ένα βαρούλκο συρματόσχοινου.
 • Μετακινούν το φορτίο εγκάρσια στο χώρο, με τη χρήση φορείου, είτε ηλεκτρικού είτε χειροκίνητου, το οποίο κινείται κατά μήκος του άξονα του βραχίονα του γερανού (με εξαίρεση τους γερανούς με αρθρωτό βραχίονα όπου το ανυψωτικό συνήθως δεν κινείται στο τρόλεϊ αφού είναι συνδεδεμένο σε σταθερή θέση στο άκρο του βραχίονα).
 • Περιστρέφουν το φορτίο στο χώρο, γύρω από τον περιορισμένο άξονα του βραχίονα, μέσω χειροκίνητης ώθησης του φορτίου ή ηλεκτρικά μέσω ενός κινητήρα μετάδοσης, που εξυπηρετεί την κυκλική περιοχή κάτω, περιορισμένη από την ακτίνα περιστροφής του βραχίονα.

Η χρήση τους:

Αποτελούν είδος συστήματος ανύψωσης, χρησιμοποιούνται για το χειρισμό φορτίων των οποίων η μάζα (υψηλή ή ογκώδης) δεν επιτρέπει χειροκίνητο χειρισμό.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χειρισμό:

 • Εντός βιομηχανιών και βιοτεχνιών
 • Στα λιμάνια, τις μαρίνες ή τις προβλήτες, για φόρτωση και εκφόρτωση υλικών αλλά και σκαφών
 • στα λιμάνια για να μεταφέρουν υλικά
 • στις ράμπες φόρτωσης, για τη διακίνηση υλικών για φορτηγά
 • για υπηρεσίες μεγάλων μονάδων λειτουργίας ή μηχανημάτων συναρμολόγησης.

Διατίθεται στάνταρ για ανύψωση φορτίων από 1.000 έως 10.000 Kg και βραχίονες από 4 έως 10,5 m.

Συστήματα Ανάρτησης Spreaders Boscaro & Spreader VDL φορτοεκφόρτωσης containers.

Ανυψωτικές μπάρες με περιστρεφόμενους γάντζους ασφαλείας, γάντζους για ανύψωση drums. Σχεδιασμένα για ποικίλες χρήσεις, διατίθενται επίσης σε μεγέθη σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη. Έχουν ανυψωτική ικανότητα έως 20000 kg.


Επικοινωνήστε στο 2105123268 για Αθήνα ή στο 2310751726 για Θεσσαλονίκη και βρείτε το κατάλληλο μηχάμηνα για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.