Περονοφόρα Ανυψωτικά Κλαρκ C 15, 18, 20s

Περονοφόρα αντίβαρου

Περιγραφή

Τα ανυψωτικά περονοφόρα clark (κλαρκ) αντιβάρου τύπου C διαθέτουν μηχανισμούς κίνησης πετρελαίου και υγραερίου. Η ανυψωτική ικανότητα των ανυψωτικών περονοφόρων ανέρχεται στα 1500, 1800 και 2000 Κg. Διαθέτουν επίσης διβάθμιους και τριβάθμιους ιστούς με ύψος ανυψώσεως έως και 7 m.

Γενικά:

Τα Clark (κλαρκ) της σειράς C αντεπεξέρχονται με επιτυχία στις πιο απαιτητικές εφαρμογές ανυψώσεως και έχουν υψηλή απόδοση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας. Η σχεδίαση του συγκεκριμένου μοντέλου περονοφόρου κλαρκ έχει ως στόχο ένα μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων το οποίο βοηθά το χειριστή να νιώθει άνετα και ασφαλής αλλά ταυτόχρονα να έχει μηδαμινή εκπομπή ρύπων και ελάχιστη ένταση θορύβου. Η αξιοπιστία και η χαμηλή κατανάλωση αποτελεί βασικό στόχο για το κλαρκ τύπου C ώστε να έχει εξαιρετική απόδοση σε σχέση με το κόστος χρήσης.

Ιστός:

Ο ιστός του μοντέλου κλαρκ τύπου C είναι κατασκευασμένος από χάλυβα εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Με τη χρήση του συγκεκριμένου χάλυβα επιτρέπεται η χρήση λεπτών προφίλ τύπου GEN2 upright με C-I rail, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη θέα του χειριστή στο φορτίο. O ιστός του Clark (κλαρκ) C διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών αλλά και ηλεκτρονικό έλεγχο της ανύψωσης – καθόδου του με αποτέλεσμα την ομαλή του λειτουργία χωρίς προβλήματα τόσο για το μηχάνημα όσο και για το φορτίο.

Μετάδοση της κίνησης:

Η μεγάλη ταχύτητα κίνησης του ανυψωτικού περονοφόρου τύπου C εξασφαλίζεται από το σύστημα μετάδοσης ενώ συγχρόνως διατηρεί τη θερμοκρασία των μηχανικών μερών σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον επιτυγχάνουμε τις καλύτερες τιμές επιτάχυνσης και επιβράδυνσης αντίστοιχα με την ασφαλή μεταφορά του φορτίου.

Υδραυλικό σύστημα :

Το υδραυλικό σύστημα με τον αισθητήρα ελέγχου που χρησιμοποιεί χαρακτηρίζεται ως μεγάλης ισχύος. Ο αισθητήρας ελέγχου της πίεσης σην βαλβίδα στοχεύει στη μείωση των απωλειών ισχύος και θερμότητας. Η κατασκευή του υδραυλικού κυκλώματος επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων όλων των υδραυλικών συσκευών καθώς και την εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε επιμέρους σκέλος του κυκλώματος.

Πλαίσιο:

Το υψηλής αντοχής μονοκόμματο πλαίσιο (monocoque type frame) περικλείει και προστατεύει τους κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης, την δεξαμενή και το ψυγείο λιπαντικών. Το μονοκόμματο πλαίσιο διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών (impact absording system) το οποίο μειώνει αισθητά την μεταφορά κραδασμών του κινητήρα στην θέση οδήγησης.

Πέδηση:

Το σύστημα πέδησης του περονοφόρου ανυψωτικού διαθέτει διπλό πεντάλ φρένου (twin pedal system) και χειρόφρενο στάθμευσης.

Ενδείξεις λειτουργίας:

Ο πλήρης πίνακας του περονοφόρου κλαρκ τύπου C περιλαμβάνει φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας, ωρόμετρο, ένδειξη στάθμης καυσίμου, ένδειξη service και φωτεινούς δείκτες βλαβών και λανθασμένων λειτουργιών.

Εργονομία:

Το Clark (κλαρκ) τύπου C στοχεύει στην πλήρη εξυπηρέτηση όλων των αναγκών του χειριστή και συγκεκριμένα διαθέτει:

  • Αντιολισθητικό σκαλοπάτι με χαμηλό ύψος εισόδου στην καμπίνα και ειδική χειρολαβή.
  • Ανατομικό κάθισμα χειριστή το οποίο εδράζεται πάνω σε ειδικές ελαστικές βάσεις, το οποίο σε συνεργασία με το σύστημα απόσβεσης κραδασμών που διαθέτει το πλαίσιο του C εξασφαλίζει την μέγιστη άνεση στην θέση οδήγησης.
  • Ευανάγνωστα χειριστήρια με τα οποία ο χειριστής ελέγχει όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος. Η θέση οδήγησης είναι κατασκευασμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιείτε η απόδοση του χειριστή.